Buiten schilderwerk

De buitenkant van je pand krijgt gedurende een jaar flink wat te verduren. Uiteenlopende weersomstandigheden zoals regen, zon, wind, sneeuw en wisselende temperaturen maken dat het schilderwerk aan de buitenkant tegen een stootje moet kunnen. Nieuw of extra, maar bovenal goed uitgevoerd, buitenschilderwerk verlengt de levensduur van het exterieur van een pand aanzienlijk!
Download factsheet

Als nieuw

Bij het uitvoeren van schilderwerkzaamheden aan het exterieur van een pand, komt vaak meer kijken dan men bij voorbaat denkt. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat het schilderwerk met een vaste frequentie wordt uitgevoerd en dat voor de verschillende ondergronden telkens de beste verf wordt gekozen. Dan ziet uw huis er niet alleen weer uit als nieuw, maar blijft het geheel ook in goede conditie opdat het zo lang mogelijk meegaat.
No items found.

Persoonlijk

Doordat wij in elke gewenste kleur kunnen schilderen, kunnen wij doorgaans altijd met uw eigen voorkeuren meebewegen. Volledig afgestemd op uw wensen en aangebracht door vakmensen, komen we tot een prachtig en persoonlijk resultaat.

Kwalitatief hoogwaardig

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast beschikken onze professionele schilders altijd over meerdere certificaten en diploma’s, die ons in staat stelt zo goed als elk probleem aan te pakken met de meest geschikte oplossing, alles volgens de juiste procedures.

Vrijblijvend adviesgesprek

We begrijpen dat het een grote stap is, van idee naar werkelijkheid. Wanneer je hier niet dagelijks mee bezig bent is het bijvoorbeeld lastig om te overzien wat je allemaal te wachten staat wanneer je begint aan een bouwproject. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek ontdekken we graag samen met jou wat je mogelijkheden zijn!
Vrijblijvend advies

Bekijk meer

Schilderwerk

Saus- & spuitwerk

Binnen schilderwerk