Particulier
Bent u op zoek naar particuliere informatie?

over ons

Wij sturen aan op duurzame relaties en leren je daarom graag beter kennen. Hieronder vind je alvast wat over ons.

Dit is Stukz

Met aandacht, vakmanschap en duurzaamheid als kernwoorden, geeft Stukz ruimte aan ambities. Aan de hand van talloze succesvol opgeleverde projecten heeft Stukz zich weten te positioneren als expert in de regio en is daarmee een betrouwbare partner gebleken.

Vloeren

Vloeren zijn persoonlijk. Kies zelf hoe je in je organisatie staat.
Meer over vloeren
Martin
Stukz heeft onlangs onze begane grond van een nieuwe vloer voorzien, de plafonds gestuukt en al het schilderwerk onder handen genomen. Alles geheel conform afspraak en ruim binnen de gestelde termijn. Het eindresultaat is prachtig en boven onze verwachting! We kunnen Stukz dan ook van harte aanbevelen, een prima bedrijf en bijzonder aardige medewerkers!
Jaap Nonnekens
Stukz levert geweldige kwaliteit tegen een zeer nette prijs. Men denkt goed met je mee in het voortraject maar ook tijdens de klus. Vriendelijke en professionele medewerkers die afspraken nakomen.Wij zijn enorm blij met onze prachtige Sika gietvloer. Bedankt Stukz!
Judith
Super partij om mee samen te werken. Of het gaat om speciaal behang, giet, beton stuc wanden of schilderen…..altijd juiste personen op de afgegeven klus. Ze komen afspraken na en denken goed mee met planning / kleuren. Goede vakmensen!
Barbara Grootenhuis
Zeer tevreden over het resultaat! Prachtige gladde afwerking. Stukz is gelegd door gedreven, professionele medewerkers. Degelijk & betrouwbaar!
Thijs
We hebben deze zomer besloten om onze keuken volledig om te toveren in betonlook en dat is goed gelukt. Het resultaat was verbluffend!

Wanden

Met beton, vinyl of glasvezel creëren wij wanden die gezien mogen worden.
Meer over wanden

Schilderwerk

Puik schilderwerk draait om details. Daar hebben wij aandacht voor.
Meer over schilderwerk

Adviesgeprek

Ontdek samen met ons wat er mogelijk is, tijdens een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken