JOUW DROOMINTERIEUR KOMT TOT LEVEN

De toonaangevende expert op het gebied van woningafbouw. Van het renoveren van badkamers en toiletten tot het creëren van moderne keukens, gezellige woonkamers en comfortabele slaapkamers.
Vrijblijvend advies
Terug naar: Home

Team van vakmensen

Wij staan klaar om het hele project aan te pakken. Met ons ervaren team van vakmensen en uitgebreide expertise garanderen we hoogwaardige afwerking en een stressvrije ervaring voor elke huiseigenaar. Breng jouw droominterieur tot leven met Stukz en geniet van een volledig afgewerkte woning.
Onze werkwijze

Beton cire & betonstuc

Betonstuc en beton cire zijn beide populaire afwerkingen voor interieurs, die een eigentijdse en industriële uitstraling geven aan verschillende oppervlakken in huis. Beton cire is een variant van betonstuc en wordt gekenmerkt door zijn gladde en naadloze afwerking. Het wordt vaak gebruikt op vloeren en wanden om een strakke en moderne uitstraling te creëren.

Behang & schilderwerk

Wij bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden om de muren van je huis te verfraaien.  Of je nu kiest voor een moderne, industriële look met beton cire, een strakke en duurzame basis met glasvezel, een gevarieerde textuur met vinylbehang of een gepersonaliseerd kleurenpalet met schilderwerk, de mogelijkheden zijn eindeloos om de muren van je huis te transformeren naar jouw wensen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Of je nu een nieuw huis bouwt, een bestaande woning renoveert of een ruimte volledig wilt transformeren, een vrijblijvend adviesgesprek biedt de mogelijkheid om jouw visie en wensen te bespreken met onze ervaren professionals op het gebied van afbouw. Tijdens het gesprek kunnen we jouw specifieke behoeften en mogelijkheden analyseren en advies geven.
Vrijblijvend advies