Laminaat

Met laminaat haal je de uitstraling die hout heeft in huis, maar mét de praktische voordelen van kunststof. Dat betekent dat de vloer een levendige uitstraling heeft, goed bestand is tegen uiteenlopende omstandigheden en bovendien eenvoudig te reinigen is.
Download factsheet

In het kort

Laminaat is weliswaar een drie-laagse kunststof, tegenwoordig is het nog maar amper van natuurlijke grondstoffen te onderscheiden. Met een houten- of stenen motief, eventueel inclusief voelbare structuur, is een natuurlijk sfeer binnen handbereik. Dankzij het gemakkelijke onderhoud kun je er daarnaast extra lang van genieten.
No items found.

Eenvoudige aanleg

Doordat een laminaatvloer uit losse planken bestaat welke aan elkaar gelegd kunnen worden met behulp van lijm of een kliksysteem, is een vloer van dit materiaal eenvoudig geplaatst. Zo hoeft u niet lang te wachten voor u uw pand kunt betreden.

De voordelen van Stukz laminaat

  • Ruime keuze in look & feel
  • Kleurvast, ook bij langdurige plaatsing meubels
  • Eenvoudig in aanleg en onderhoud
  • Financieel voordelig
  • ‘Werkt’ minder t.o.v. echt hout

Vrijblijvend adviesgesprek

We begrijpen dat het een grote stap is, van idee naar werkelijkheid. Wanneer je hier niet dagelijks mee bezig bent is het bijvoorbeeld lastig om te overzien wat je allemaal te wachten staat wanneer je begint aan een bouwproject. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek ontdekken we graag samen met jou wat je mogelijkheden zijn!
Vrijblijvend advies

Bekijk meer

Vloeren

PVC

Beton Ciré

PU gietvloer