PVC

Verschillende lagen kunststof met daar bovenop een beschermende toplaag maken van PVC een ijzersterke vloer. Vandaag de dag is het daarnaast haast niet meer te onderscheiden van echt hout. Zo combineer je het beste van beide: een strakke vloer die veel kan hebben, maar met de look & feel van een natuurproduct.
Download factsheet

In het kort

Gemaakt van ‘polyvinylchloride’, bestaat PVC uit meerdere lagen kunststof. Doordat het erg op hout lijkt heeft het een warme uitstraling. In tegenstelling tot hout ‘werkt’ deze vloer een stuk minder, waardoor je er zo goed als geen omkijken naar hebt wanneer het eenmaal geplaatst is. Het is zodoende een aantrekkelijke optie voor uiteenlopende toepassingen.
No items found.

Eenvoudig en duurzaam

Door het sterke materiaal zijn onze PVC-vloeren duurzaam te noemen. De gemiddelde levensduur van zo’n 25 jaar dragen daar nog eens extra aan bij. Dankzij het eenvoudige aanlegproces leent dit materiaal zich bovendien goed als oplossing wanneer er haast geboden is.

Makkelijk te vervangen

Wanneer je een bestaande vloer wil vervangen voor PVC, of in het onwaarschijnlijke geval dat je PVC-vloer beschadigd raakt, is dat eenvoudig te realiseren. Een PVC-vloer kan namelijk per strook vervangen dan wel gelegd worden. Genoemde stukken worden daarnaast niet aan elkaar gelijmd waardoor ze eenvoudig mee te nemen zijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

We begrijpen dat het een grote stap is, van idee naar werkelijkheid. Wanneer je hier niet dagelijks mee bezig bent is het bijvoorbeeld lastig om te overzien wat je allemaal te wachten staat wanneer je begint aan een bouwproject. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek ontdekken we graag samen met jou wat je mogelijkheden zijn!
Vrijblijvend advies

Bekijk meer

Vloeren

Beton Ciré

PU gietvloer

Laminaat