Beton Ciré

Beton ciré is strak, multifunctioneel en daarbij volledig af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast is het goed bestand tegen water en slijtage, waardoor het gemakkelijk in onderhoud is en uitermate geschikt voor vochtige ruimtes bovendien.
Download factsheet

In het kort

Beton ciré is stucwerk op basis van microcement. Het bestaat naast cement uit zeer fijn gemalen kiezelstenen en zand, resin (speciale kunsthars) en kleurstof. Het betekent letterlijk gewreven beton en is een moderne variant van beton. De combinatie van deze grondstoffen en de lange levensduur maken het tot een duurzame en financieel aantrekkelijke keuze.
No items found.

Zorgeloos gemak

Dankzij een samenstelling van o.a. gemalen kiezelstenen, zand en kunsthars is beton ciré bestand tegen een stootje. Het kan hierdoor bovendien dun worden aangebracht, waardoor het licht in gewicht is en voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeren, badkamers, trappen en meubels.

De voordelen van Stukz Beton ciré

  • Volledig waterdicht
  • Slijtvast & naadloze afwerking
  • In 2 á 3 lagen voor extra stevigheid
  • Verkrijgbaar in elke RAL- en NCS-kleur
  • Uniek en tijdloos eindresultaat

Vrijblijvend adviesgesprek

We begrijpen dat het een grote stap is, van idee naar werkelijkheid. Wanneer je hier niet dagelijks mee bezig bent is het bijvoorbeeld lastig om te overzien wat je allemaal te wachten staat wanneer je begint aan een bouwproject. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek ontdekken we graag samen met jou wat je mogelijkheden zijn!
Vrijblijvend advies

Bekijk meer

Wanden

Vinylbehang

Glasvezelbehang