Glasvezelbehang

Glasvezelbehang biedt veel voordelen ten opzichte van gewoon behang. Dankzij het kwalitatieve materiaal en de naadloze afwerking is ons glasvezelbehang stootvast, waterdicht, heeft het een goede vochtregulering en is het bovendien bijzonder duurzaam.
Download factsheet

In het kort

Glasvezelbehang is uniek in haar soort en wordt vervaardigd uit glasvezels. De glasvezels worden op een speciale manier geweven en vervolgens samengeperst, waardoor er een patroon ontstaat. Dankzij het kwalitatief hoogwaardige materiaal en de naadloze afwerking is glasvezelbehang stootvast, waterdicht, heeft het een goede vochtregulering en is het bovendien bijzonder duurzaam.
No items found.

Duurzaam

Ons glasvezelbehang is dusdanig sterk, duurzaam en slijtvast dat het met gemak 30 jaar mee kan. Het zal, in tegenstelling tot gewoon behang, ook niet zomaar scheuren. Het is bovendien milieuvriendelijker dan ander behang of stucwerk, daar er geen papier, cellulose, oplosmiddelen, acrylaten of Vluchtige Organische Stoffen in zit.

Uiterlijk & werking

Glasvezelbehang kan zonder problemen op veel verschillende soorten ondergronden worden aangebracht. Het is namelijk niet alleen geschikt voor wanden maar ook voor plafonds, en is verkrijgbaar in verschillende rustige motieven. Het is tevens bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen waardoor het makkelijk schoon te houden is.

Vrijblijvend adviesgesprek

We begrijpen dat het een grote stap is, van idee naar werkelijkheid. Wanneer je hier niet dagelijks mee bezig bent is het bijvoorbeeld lastig om te overzien wat je allemaal te wachten staat wanneer je begint aan een bouwproject. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek ontdekken we graag samen met jou wat je mogelijkheden zijn!
Vrijblijvend advies

Bekijk meer

Wanden

Vinylbehang

Beton Ciré