Vinylbehang

Dankzij haar waterbestendige eigenschappen is vinylbehang bij uitstek een goede optie in bijvoorbeeld badkamers, keukens en kelders. Met een plastic toplaag die ruimte biedt voor motieven naar eigen inzicht, is het bovendien een smaakvolle vorm van muur behang.
Download factsheet

In het kort

Ons vinyl-behang bestaat uit een toplaag en een onderlaag. De toplaag is gemaakt van kunststof vinyl, de onderlaag vaak van papier, textiel of linnen. De combinatie van deze materialen met plastic maakt het geheel tot een dik en stevig behang, geschikt voor uiteenlopende toepassingen.
No items found.

Multifunctioneel

Vinylbehang is een multifunctioneel behang. Het is bijvoorbeeld een snelle oplossing wanneer oneffenheden of kleurverschillen weggewerkt moeten worden, maar is daardoor niet per se tijdelijk. Het is is namelijk een duurzaam materiaal dat haar frisse look lang weet te behouden.

Oplossing titel

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen.

Vrijblijvend adviesgesprek

We begrijpen dat het een grote stap is, van idee naar werkelijkheid. Wanneer je hier niet dagelijks mee bezig bent is het bijvoorbeeld lastig om te overzien wat je allemaal te wachten staat wanneer je begint aan een bouwproject. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek ontdekken we graag samen met jou wat je mogelijkheden zijn!
Vrijblijvend advies

Bekijk meer

Wanden

Glasvezelbehang

Beton Ciré